Advies

Lockhouse is een merkonafhankelijke, innovatieve specialist in beveiligingstechniek en deurtechniek. Vanuit onze vestiging in Eindhoven adviseren en beleveren wij installatiebedrijven, beveiligingsbedrijven, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, vastgoedbeheerders en technische diensten. Indien gewenst nemen we ook de montage, implementatie en onderhoud en service van onze systemen voor onze rekening. Ook voor particuliere klanten.

Of het nu gaat om veiligheid, comfort of een gevoel van zekerheid: ons werk is uitsluitend gericht op het adviseren en monteren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Wij werken met SKG-gecertificeerd hang- en sluitwerk en monteren conform de richtlijnen van het Politiekeurmerk, BORG of NBR.

Onze specialisten verzorgen graag een advies op locatie. In onze uitgebreide showroom in Eindhoven staan daarnaast diverse opstellingen voor u klaar, zodat u goed inzicht kunt krijgen in onze kwaliteit en mogelijkheden. Wij laten u graag zien dat veiligheid en design uitstekend samen kunnen gaan!
Onze activiteiten
 • Het leveren, monteren en onderhouden van sloten, cilinders, sluitsystemen, deurdrangers en deuren.
 • Het adviseren, leveren, monteren en openen van kluizen en brandkasten
 • Het leveren, monteren en onderhouden van hang- en sluitwerk voor vluchtweg- en branddeuren (anti-paniek sloten).
 • Vanuit onze werkplaats leveren wij sleutels en cilinders vaak klaar terwijl uw wacht, dit ook voor de meeste GHS en Hoofdsleutel sluitsystemen!
 • Het aanbrengen van bouwkundige beveiligingen van woonhuis tot juwelier.
 • Leveren en plaatsen van Inbraak- en kogelwerende deur/kozijn combinaties.
 • We hebben een eigen spoedservice voor storingen en reparaties van hang- en sluitwerk aan houten, aluminium en kunststof ramen en deuren, bel ons als het vandaag nog moet worden opgelost

E-Locking
In de afgelopen jaren hebben we ingespeeld en veel ervaring opgedaan in de montage van elektronische deurautomaten, motor gestuurde sloten, toegangscontrolesystemen en de bijbehorende softwaresystemen om deze componenten aan te sturen en te laten communiceren met bijvoorbeeld gebouwen beheersystemen, afstandsbedieningen, smartphones en met aan domotica-systemen gekoppelde meldkamers van (thuis)zorgverleners. Deze kennis willen we graag met u delen. Soms zijn er conflicterende belangen, willen beheerders en verzekeraars een (brand)veilig en afgesloten gebouw, met controle op wie er toegang toe heeft. De Brandweer stelt op zijn beurt dat bij brand- en of stroomuitval alle deuren zonder tussenkomst van een sleutel of tag kunnen worden geopend voor een goede vluchtweg.

We willen bij dit soort vraagstukken graag met de betrokken partijen aan tafel komen om tot een gebruikersvriendelijke en veilige oplossing te komen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van toegangsverlening in (semi)openbare gebouwen en appartementencomplexen, al dan niet met een multifunctioneel karakter.

Wat doen we niet

 • Videobewaking 
 • Inbraakdetectie 
 • Gebouwenbeheer systemen en tijd- en aanwezigheidsregistratie 
 • Brandbeveiliging