Toegangscontrolesystemen

Ruim twintig jaar na de oprichting, in 2008, heeft het bedrijf zich gespecialiseerd op het gebied van elektronisch hang- en sluitwerk. U kunt hierbij denken aan elektronische en motor gestuurde deursloten, toegangscontrolesystemen, vingerscanners en deurautomatisering. 

Vanwege de toenemende vraag van onze opdrachtgevers tot integratie van hang- en sluitwerk binnen gebouwbeheersystemen, alarmsystemen, brand- en ontruimingsinstallaties alsmede de toenemende vraag naar domotica-gerelateerde oplossingen in woonhuizen, hebben we al in een vroegtijdig stadium ervaring opgedaan met elektronisch hang- en sluitwerk en hier een betrouwbaar assortiment in opgebouwd. Deze kennis en ervaring willen we graag met u delen.
vingerscanner
Garagedeuren
Deurdrangers en deurautomaten kunnen deuren mechanisch of elektrisch sluiten of openen, afhankelijk van de toegepaste apparatuur. Dit verhoogt de veiligheid van uw (bedrijfs)pand aanzienlijk. Immers, gecontroleerde toegang is alleen zinvol wanneer de deur na toegangsverlening ook weer sluit!

De draaideurautomaten zijn zeer geschikt voor zowel bestaande situaties als voor nieuwe installaties en kunnen volledig door ons worden geïntegreerd en aangesloten op uw afstandsbediening, intercominstallatie, telefooncentrale, kleefmagneten en motorsloten. Indien gewenst kunnen zij worden voorzien van sensoren, om te voldoen aan de norm EN 16005. De automatische draaideuren van Lockhouse zijn toepasbaar op zowel binnen- als buitendeuren.

Wij beschikken over een zeer ruim assortiment en zijn niet gebonden aan een vaste leverancier. Hierdoor hebben wij een brede expertise weten op te bouwen en kunnen wij u voorzien van een passend advies!