Deur- en sierbeslag

Om uw (woon)pand zo goed mogelijk beveiligd te hebben zorgt degelijk veiligheidsbeslag ervoor dat deze ook daadwerkelijk optimaal beschermd is. Veiligheidsbeslag is er in verschillende maten, kleuren, ontwerpen en keurmerken. Ons gehele assortiment veiligheidsbeslag dat wij u kunnen aanbieden voldoet aan de hoogste inbraakwerend eisen van het Nederlandse Certificering Instituut. Daarnaast bied kerntrekbeveiliging bij veiligheidsschilden en -rozetten bovendien maximale veiligheid doordat het cilinderslot volledig wordt beschermd tegen uitboren en uittrekken. 

Sterker nog, wanneer uw deurbeslag kerntrekbeveiliging heeft neemt de geslaagde kans op een inbraakpoging af met wel 90%!

Naast een veilige buitenschil van uw pand wil het oog ook wat. In onze geweldig mooie showroom in Eindhoven hebben wij een specifieke ruimte ingericht waar wij in alle rust met u uw wensen kunnen doornemen. Op verschillende presentatieborden tonen wij u een selectie van de door ons te leveren beslagen en de mogelijke opties en uitvoeringen. U bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen of om een afspraak te maken voor een passend advies. Door ons uitgebreide assortiment laten wij u zien dat veiligheid en design juist heel erg goed samengaan. 
formanishowroom
formanishowroom2
formanishowroom3
boek_formani