Montage

Door de jaren heen hebben de medewerkers van Lockhouse zich ontwikkeld tot gespecialiseerde bouwkundig beveiligingsspecialisten. Doordat het verloop van de montagewerkzaamheden met onze monteurs goed wordt geëvalueerd, hebben we een vinger aan de pols en inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van hetgeen de techniek ons biedt. Het grootste voordeel van een merkonafhankelijk bedrijf, is de vrijheid die we nemen om de best mogelijke oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk aan te kunnen aanbieden. Hiermee beperken we voor u de kans op problemen en storingen zelfs tot ver na de garantieperiode. 
werkus monteur
werkbus monteur
Montage, onderhoud en 24-7 spoedservice*
We stellen niet alleen hoge eisen aan de producten die we voor u monteren, maar ook aan onze service. Alle medewerkers van Lockhouse dienen, alvorens ze werkzaamheden voor ons mogen verrichten, in het bezit te zijn van een geldige verklaring omtrent hun gedrag. Doordat we onder andere werkzaam zijn voor overheidsinstanties en politiebureaus, worden onze medewerkers hiertoe periodiek gescreend. Kiest u voor Lockhouse, dan bent u verzekerd van een goede montage, onderhoud en… service. (* De 24-7 spoedservice van Lockhouse is enkel beschikbaar voor relaties met een bereikbaarheid overeenkomst voor storingen).

Voorkomen is beter dan genezen

Deuren en ramen zijn bewegende delen die, afhankelijk van het gebruik en de weersinvloeden, onderhevig zijn aan slijtage. Om ervoor te zorgen dat alle componenten hun werk goed blijven doen, is regelmatig onderhoud nodig. Indien gewenst kunnen onze medewerkers al het periodieke onderhoud voor u verzorgen.

Samen met u stellen we graag een onderhoudsplan op maat op. Want: voorkomen van problemen is beter dan genezen.

Spoedservice* 

Hebben inbrekers geprobeerd uw woning of bedrijfspand binnen te komen en is uw cilinder en/of beslag beschadigd? Is er een sleutel afgebroken in het slot? Of zijn andere reparaties nodig? Onze reparatie- en nooddienst zijn u graag van dienst! (*De 24-7 spoedservice van Lockhouse is enkel beschikbaar voor relaties met een storingsovereenkomst).

Lockhouse beschikt over eigen monteurs en een uitbreid magazijn, met een breed assortiment sloten en aanverwante onderdelen voor deuren van hout, kunststof, staal en aluminium. Of uw sloten nu mechanisch of elektronisch bediend worden, Lockhouse biedt altijd een oplossing op (uw) maat. De draai-, frees- en zetbanken in onze externe werkplaats maken het mogelijk om, indien nodig, maatwerk oplossingen of reparaties uit te kunnen voeren.