Sleutel bijmaken Tilburg

Lockhouse is gespecialiseerd in het bijmaken van allerlei soorten en maten sleutels en sloten. We kunnen niet alleen achteraf sleutels bijmaken, maar ook vervangende of extra cilindersloten leveren, die passen op uw bestaande sleutel. Zo kunt u met één sleutel eenvoudig uw gehele woonhuis, inclusief berging of garage of uw bedrijfspand in Tilburg openen en sluiten.

Wij kunnen vrijwel zeker ook uw sleutel dupliceren/bijmaken. Alle standaard en niet beschermde sleutels worden door ons gemaakt. Klaar terwijl u wacht!
Monteur veiligheidsbeslag
Monteur sloten
Heeft uw sleutel een uniek meercijferig nummer, dan is er sprake van een gecertificeerd sluitsysteem. Deze sleutels kunnen wij niet dupliceren, maar wel bijbestellen bij de fabrikant. Doordat we goede relaties hebben met de meeste sleutelfabrikanten, kunnen we snel en rechtstreeks bij de fabrikant uw extra sleutels en cilinders bestellen. U bent hierdoor verzekerd van een razendsnelle levering. 

Bent u het veiligheidscertificaat van uw hang- en sluitwerk kwijt of heeft u geen inzage in of overzicht van uw sluitsysteem, dan vragen wij - rechtstreeks bij de fabriek - uw sluitsysteemgegevens voor u op. Indien gewenst kunnen wij, met behulp van een aanvraagformulier, een nieuw, origineel sluitplancertificaat voor u laten maken.
Lockhouse is gespecialiseerd in het opstellen, leveren en beheren van sluitplannen. Niet alleen voor nieuwe sluitsystemen, ook wanneer u uw bestaande sluitsysteem wilt uitbreiden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen deze service landelijk voor bedrijven, vastgoedbeheerders, beheerders van Verenigingen van Eigenaren en bijvoorbeeld winkelcomplexen en zorginstellingen in Tilburg.

Onze buitendienstmonteurs monteren en onderhouden al uw hang- en sluitwerk graag voor u. Maar zelf monteren kan natuurlijk ook. Indien gewenst verzenden wij uw bestelling discreet en zorgvuldig verpakt.