Sluitsysteem in Tilburg

Weg met die bossen sleutels!
Een sluitsysteem wordt veelal toegepast in bedrijfsmatige omstandigheden, waar facilitair beheerders vaak met bossen sleutels rondlopen, die hen toegang geven tot de verschillende ruimtes in het pand bij u in Tilburg. Dit is niet alleen erg onhandig, maar in veel gevallen ook niet veilig. Want wie de sleutelbos ontvreemd of vindt na verlies, heeft ineens toegang tot álle ruimtes van het (bedrijfs)pand, tenzij alle sloten in het pand vervangen worden.
Sluitsysteem 1
Sluitsysteem 2
Vandaag de dag zijn verschillende veiligheidsoplossingen voorhanden, die grote bossen sleutels overbodig maken. Een sluitsysteem maakt het bijvoorbeeld mogelijk om één persoon met één sleutel toegang te geven tot die ruimtes die voor hem van belang zijn. In geval van diefstal kan de sleutel eenvoudig gedecodeerd worden, waardoor inbraak wordt voorkomen.

Ook voor de nieuwe generatie SKG*** cilinders, om uw buiten en binnendeuren in Tilburg af te sluiten, zijn er volop mogelijkheden om alles op één sleutel te laten functioneren.


Om een goed sluitsysteem te kunnen opstellen, maken wij gebruik van een sluitplanmatrix, een Excel document waarin gebruikers en toegestane ruimtes aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Middels kruisjes kunnen gebruikers heel eenvoudig aangeven wie toegang heeft tot welke ruimte. Autorisaties kunnen op ieder gewenst moment worden gewijzigd.

De voordelen van Lockhouse
  • Al onze SKG ** en SKG *** (certificaat) cilinders zijn uit voorraad leverbaar. 
  • Alle verlengingen voor deuren van hout, kunststof, aluminium en staal zijn direct te leveren. 
  • We garanderen een snelle levering van cilinders en sleutels uit onze eigen werkplaats, ook op sluitsysteem. 
NB: In de praktijk worden vele synoniemen gebruikt voor een sluitplan of sluitsysteem, waaronder sleutelplan, sleutelsysteem of hoofdsleutelsysteem.