Lockhouse

Lockhouse, al 35 jaar specialist in bouwkundige beveiligingen en toegangscontrole systemen. Lockhouse is sinds 1987 gespecialiseerd in de levering en montage van inbraakveilig hang- en sluitwerk. Ruim twintig jaar na de oprichting, in 2008, heeft het bedrijf zich gespecialiseerd op het gebied van elektronisch hang- en sluitwerk. U kunt hierbij denken aan elektronische en motor gestuurde deursloten, toegangscontrolesystemen, vingerscanners en deurautomatisering.  Vanwege de toenemende vraag van onze opdrachtgevers tot integratie van hang- en sluitwerk binnen gebouwbeheersystemen, alarmsystemen, brand- en ontruimingsinstallaties alsmede de toenemende vraag naar domotica-gerelateerde oplossingen in woonhuizen, hebben we al in een vroegtijdig stadium ervaring opgedaan met elektronisch hang- en sluitwerk en hier een betrouwbaar assortiment in opgebouwd. Deze kennis en ervaring willen we graag met u delen.
Monteur veiligheidsbeslag
Geautomatiseerde garagedeuren
Hoe eerder, hoe beter...
Veel architecten en ontwikkelaars betrekken ons al in een heel vroeg stadium bij hun nieuwbouw- en renovatieprojecten. Of het nu een particuliere opdracht betreft of een grootschalige ontwikkeling. Want een goed begin is het halve werk.
Als specialist kunnen al wij in het ontwerpstadium aangeven wat de aandachtspunten zijn met betrekking tot de beveiliging van het pand, waar ‘pijnpunten’ liggen en hoe elektra, domotica en beveiliging eenvoudig te combineren zijn.

Onze inbreng resulteert altijd in een veiliger gebouw, waarbij de kosten heel veel lager zijn dan bij aanpassingen achteraf. Met voorbeelden en adviezen van nieuwbouwprojecten kunnen wij dit direct en vrijblijvend aantonen.

Werkgebied
Lockhouse werkt nationaal en internationaal voor haar opdrachtgevers, met Eindhoven als thuisbasis. Binnen een straal van 75 tot 100 km kunnen we zeer adequaat reageren bij problemen op het gebied van zowel mechanisch- als elektronisch hang en sluitwerk.